Hnízdo

05.09.2019

Věčný život archetypu citů a emocí, mateřského ženského principu a skrytého podvědomí, kde víra, naděje, láska a soucit vedou k vyprázdnění mysli a otevření srdce. Konečně klid, tady jsem doma.

Ve víru

05.09.2019

Kam mě naviguje srdce? Konstruktivně či destruktivně? Záleží, zda je otevřené či uzavřené. Srdce, tvůrčí nástroj tvoření.

Malá partnerská mandalka velikosti A4 jako dar pro svatební den. Zajimavé osůbky v propojení, jedna probouzí mužskou energii, nasměrování a impuls, druhá otevírá srdce pro svobodné rozhodování, a bytí a žití při tvoření ve hmotě.

Malá mandalka velikosti A4 jako dárek k narozeninám pro pána z fota. Pohádková mandalka, o zrcadlení emocí , lvím srdci i síle a tvoření ve hmotě.

A další velké tvoření na formát A2. Dvě mandalky v průniku, dvě osoby společnou cestou kráčející. Jedna mandalka hodně léčivá, platónská tělesa, 5 elementů, a krásné slunečné srdce. Ptáctvo verzus tvoření a lehkost bytí ,letící toto slunečné srdce oslovit. I mně se při ní děly věci :-) Druhá mandalka vybízí uchopit liščí potenciál jiným způsobem,...

Růže květ

29.01.2019

Růže, jako český květ života, spjatá s českou zemí a s cestou vědění přinést na zem. Oksanka ví, děkuji, že jsem mohla...

Už při kreslení jsem cítila jak pracuje, její sílu a charisma. Přeji majitelce krásné soužití :-)

Tato mandalka je vytvořená pro jednu úžasnou ženu. Od začátku jsem věděla, že musí být ve středu kosatec, a nakonec jsou 4 :-) Moc se těším na výklad, který k ní přijde.

Nekonečnost moře, měsíc v jeho všech fázích a Matka Země. Nositelka pradávného vědění, její moc je ukryta v pradávném tónu, který je schopný vše vyléčit a všemu vrátit celistvost a harmonii. Pro duchovní růst na nejhlubších úrovních. Pro spojení s vyššími rovinami vědomí za pozemskou úrovní.

© 2020 Dagmar Svěráková, Praha
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky